• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Joi 18 Iul 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn
Joomla Templates and Joomla Extensions by joomla2you.Com
Skoda Fabia Combi

Skoda Fabia este una dintre cele mai apreciate si vandute ....

Continuare...

Renault Symbol

Este o alegere buna pentru a fi inchiriata in cazul in car....

Continuare...

Renault Clio 3

Clio 3 este o masina mai rafinata, oferind o experienta de....

Continuare...

Fiat Albea

Fiat Albea reprezinta un model sedan de referinta pentru c....

Continuare...

Citroen C1

Citroen C1 este un model care a obtinut rezultate semnific....

Continuare...

Dacia Duster

Site-ul de informare carbuyer.co.uk i-a conferit modelului....

Continuare...

Ford Focus

Aceasta masina este considerat de catre revistele britanic....

Continuare...

Renault Clio Estate

Clio 3 Estate este o masina practica, pretabila pentru ori....

Continuare...

Serviciile noastre de inchirieri masini in slujba dumneavoastra

Inchirieri Masini Romania

Compania noastra va ofera servicii profesioniste de inchirieri masini la preturi competitive. Pasiunea pentru masini si dorinta de a va oferi cele mai bune oferte de inchirieri masini sunt avantajele noastre pentru care nu veti regreta ca ne-ati ales. Ne supunem legislatiei in vigoare privind inchirierile auto. Trebuie sa aveti impliniti 21 de ani si un permis de conducere eliberat de cel putin 12 luni, de asemenea, trebuie sa aveti un act de identitate in vigoare. Odata indeplinite aceste formalitati sunteti eligibili a inchiria o masina de la firma noastra de inchiriere masini.

Flota noastra auto este compusa din 18 masini de diferite clase, ce se pliaza pe oricare din nevoile dumneavoastra. Astfel, daca doriti sa inchiriati o masina cu ajutorul careia sa va strecurati usor prin traficul ingreunat al oraselor, puteti opta pentru un Citroen C1 sau pentru un Chevrolet Spark. Aceste modele se evidentiaza prin consumul redus pe care il au. Modelul Spark consuma 4,2 l la suta de km, in timp ce Citroen C1 necesita o alimentare de 5,5 l la 100 de km. Sunt masini de dimensiuni reduse, ideale pentru a fi inchiriate in cazul in care va locati intr-o alta localitate in interese personale sau de servici. Pretul de inchiriere al acestor modele variaza intre 19 si 17 euro pe zi in cazul modelului Spark si intre 20 si 18 euro pentru Citroen C1, in functie de numarul de zile sau de saptamani inscrise in contractul de inchiriere masini.

In cazul in care sunteti un obisnuit al marcii autohtone, va punem la dispozitie modelele Dacia Logan, Logan MCV cu 7 locuri si Duster, primul SUV al constructorului dela Mioveni. Dacia Logan este modelul cu care Dacia si-a redefinit brandul, devenind in scurt timp cea mai vanduta masina din tara. Logan este o masina de familie, ce poate fi utilizata in activitatile de zi cu zi precum si pentru deplasarea la serviciu, ducerea si aducerea copiilor de la scoala, are un portbagaj generos pentru a transporta cumparaturile sau bagajele familiei atunci cand efectuati o excursie. Pentru familiile si mai numeroase sau pentru un spatiu mai generos al portbagajului va oferim solutia inchirierii unui Logan MCV, care poate avea pana la 7 locuri. Daca aveti probleme cu masina personala si pentru cateva saptamani aveti nevoie de un vehicul pentru a va realiza activitatile de zi cu zi, solutia inchirierii unui Logan sau Logan MCV este avantajoasa. Pretul de inchiriere variaza in functie de perioada de utilizare intre 20 si 18 euro pe zi.

Duster este vedeta Dacia. Primul SUV romanesc a primit referinte foarte bune din partea specialistilor si deja a castigat numeroase premii din lumea auto. Puteti inchiria Duster din curiozitate pentru a va convinge de calitatile de SUV al modelului, inchiriindu-l la pretul de 40-35-30 de euro pe zi cu toate taxele incluse, asigurarile la zi si plinul facut.

Pentru a consulta lista intreaga de masini consultati meniul “Masini de inchiriat” al site-ului nostru.