• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Vineri 19 Apr 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Cu ce va poate fi de folos serviciul nostru de inchiriere masini

Cu ce va poate fi de folos serviciul nostru de inchiriere masiniAgentia noastra de inchiriere masini va ofera mai multe masini ce acopera diverse necesitati ale clientilor. Iata cateva situatii in care puteti apela cu incredere la serviciul nostru de inchiriere masini.

Daca aveti probleme cu masina personala, cand este in service la reparatii si aveti nevoie urgenta de o masina pentru a va realiza activitatile in timpii cei mai scurti, inchirierea unei masini este o solutie ideala la un pret convenabil. Puteti inchiria aceeasi masina pe care o detineti, astfel nu veti mai avea probleme de acomodare cu aceasta. In plus, firma noastra de inchiriere masini va ofera masini in conditii foarte bune din punct de vedere tehnic, cu toate actele si asigurarile la zi. Daca detineti o masina ce nu se regaseste in oferta noastra de inchiriere masini, puteti apela la o masina din aceeasi clasa, cu aceeasi capacitate cilindrica si acelasi spatiu potrivit nevoilor dumneavoastra.

Astfel, din categoria masinilor de oras, va oferim solutia inchirierii unor masini precum Citroen C1, o masina cu un consum urban/ extraurban/ mixt de 5,5- 3,9 – 4,5 l/100 km. Nu este o masina ce uimeste prin numarul de cai putere, insa va puteti strecura prin trafic cu usurinta si veti inregistra un consum redus, poate mai redus decat cu masina pe care o detineti. Asemenea modelului Citroen C1, puteti inchiria si alte masini din aceasta clasa, precum Chevrolet Spark.

Daca aveti nevoie de mai mult spatiu pentru a va conduce copiii la scoala sau aveti nevoie de un portbagaj mai spatios decat modelele prezentate mai sus pentru a va duce cumparaturile acasa in siguranta, modele sedan sunt recomandate. In acest sens, puteti inchiria de la firma noastra de inchiriere masini modele precum Dacia Logan, cu un motor de 1.4 cmc ce consuma in oras, in medie 9,6 l la suta de km. Daca nu sunteti fanul marcii autohtone, masini substitute ale Loganului pot fi Fiat Albea, Skoda Fabia, Chevrolet Aveo, Hyundai Accent, Renault Megane sau Skoda Octavia. Depinde exclusiv de preferintele dumneavoastra ce tip de masina din clasa sedan vi se potriveste. Noi va asiguram de disponibilitatea lor si de faptul ca le veti utiliza in cele mai bune conditii din punct de vedere tehnic.

In cazul in care aveti nevoie de si mai mult spatiu pentru portbagaj, agentia noastra de inchiriere masini va ofera spre inchiriere modelul Dacia Duster, cu tractiune 4x2 sau 4x4, in cazul in care aveti de parcurs un drum mai dificil. Spre deosebire de alte masini din clasa SUV pe care le puteti inchiria, Duster are avantajul unui pret foarte bun: 40 de euro pe zi pe o perioada de pana intr-o saptamana, 35 de euro pentru o perioada de maxim 2 saptamani si 30 de euro pe o perioada de peste 2 saptamani.

Daca am prezentat cateva tarife, va informam ca pretul inchirierii unui Logan variaza intre 20-18 euro in functie de perioada pentru care doriti s-o utilizati. Pentru Citroen C1 pretul este cuprins asemenea intre 20 si 18 euro, in timp ce pentru un Ford Focus sau un Renault Megane pretul se situaza intre 27 si 22 de euro.

 

 

Articole recomandate - Inchirieri masini, Romania.

Oferta Lunii

Masini de Inchiriat

Kia Ceed                               Incepand cu 22€/zi

Renault Fluence                           Incepand cu 25€/zi

Chevrolet Aveo                           Incepand cu 21€/zi

Skoda Fabia                               Incepand cu 20€/zi