• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Joi 18 Iul 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Contractul nostru de inchirieri masini

Contractul nostru de inchirieri masiniAgentia noastra de inchiriere masini este o firma noua pe piata inchirierilor de masini din Romania. Entuziasmul pe care-l avem vizavi de masini si tot ce inseamna servicii conexe este atul nostru alaturi de profesionalismul serviciilor oferite si competitivitatea preturilor masinilor de inchiriat.

Firma noastra de inchiriere masini aplica legislatia in vigoare cu privire la termenii si conditiile pe care ar trebui sa le indepliniti pentru a fi eligibil sa inchiriati o masina. Astfel, trebuie sa aveti implinti cel putin 21 de ani, iar permisul detinut sa fie valabil si sa aibe o vechime de cel putin 12 luni. Ca in cazul semnarii oricarui contract, trebuie sa prezentati de asemenea si un act de identitate valabil sau un pasaport in cazul in care sunteti cetatean strain. Masina va este predata in conditie tehnica foarte buna si trebuie s-o returnati in aceeasi conditie. Tot la returnare, clientul va trebui sa predea cheile si actele masinii precum si accesoriile din interior. Clientul se angajeaza sa conduca autoturismul conform legislatiei rutiere, orice dauna provocata masinii trebuind comunicata proprietarului in cel mult 3 ore de la producerea accidentului. In cazul in care masina a fost avariata in momentul cand la volanul acesteia se afla alta persoana decat cea inscrisa in contractul de inchiriere masini, raspunderea va cadea tot asupra clientului. Orice persoana in afara celei inscrise in contractul de inchiriere masini care ar urma sa conduca masina trebuie stipulata in contract si sa respecte conditiile de varsta si de valabilitate a actelor mentionate mai sus. Mai multe detalii in ceea ce priveste drepturile si obligatiile atat ale furnizorului cat si ale clientului puteti gasi la sectiunea “Termeni si conditii” a site-ului nostru.

A inchiria o masina este o solutie buna din punct de vedere al timpului si al costurilor. “Time is money”, este o zicala apreciata de englezi si nu numai si este perfect aplicabila in cazul serviciului nostru. Puteti inchiria o masina din portofoliul nostru de inchiriere masini daca propriul autoturism este la reparatii in urma unei avarii usoare. Puteti inchiria o masina pentru deplasarea in alte localitati si zone ale tarii pentru a avea un cost mai redus in ceea ce priveste carburantii. Tot din interese de serviciu, daca va delocati intr-un alt oras si aveti nevoie de o masina cu un consum redus si cu care va strecurati usor prin traffic, puteti alege un model de oras precum Citreon C1 sau Chevrolet Spark la preturi ce variaza, in functie de perioada de inchiriere de la 19 la 17 euro pentru modelul Spark si intre 20 si 18 euro pentru Citroen.

In cazul in care veniti din strainatate cu avionul, timpul dumneavoastra este limitat si aveti nevoie de o deplasare rapida si in acelasi timp confortabila, la un prêt corect, va recomandam cateva modele ce v-ar fi de mare ajutor: Renault Fluence, Skoda Octavia, a caror preturi de inchiriere variaza intre 30 si 27 de euro pe zi in functie de perioada de inchiriere. Lista completa a masinilor ce v-ar putea satisface nevoile de transport o gasiti la pagina “Masini de inchiriat” a site-ului nostru.

 

 

 

Articole recomandate - Inchirieri masini, Romania.

Oferta Lunii

Masini de Inchiriat

Kia Ceed                               Incepand cu 22€/zi

Renault Fluence                           Incepand cu 25€/zi

Chevrolet Aveo                           Incepand cu 21€/zi

Skoda Fabia                               Incepand cu 20€/zi