• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Joi 18 Iul 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Prin ce se individualizeaza serviciul nostru de inchiriere de masini

Prin ce se individualizeaza serviciul nostru de inchiriere masini Firma noastra de inchiriere masini este o firma noua aparuta in lumea serviciilor de inchirieri masini. Dorim sa oferim clientilor nostri o experienta placuta si sa aiba o deschidere mai mare catre aceste servicii, oferindu-le preturi cat mai bune.

Firma noastra de inchiriere masini pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de masini a caror clasa variaza de la masini de oras, cu consum mic, pana la masini SUV sau de transport persoane.

Placerea cu care ne desfasuram activitatea ne permite sa va garantam cea mai buna pregatire in domeniu cu privire la serviciile si consultanta pe care v-am putea acorda. Va vom explica in mod clar termenii si conditiile contractului de inchiriere masini, va expunem inca de la inceput drepturile si obligatiile dumneavoastra pentru a avea o colaborare cat mai reusita. De asemenea, noi ne angajam sa va oferim masinile in stare tehnica ireprosabila, cu rezervorul plin si avand toate actele masinilor valabile si asigurarile auto necesare. Orice intrebare pe care ati avea, nu ezitati sa ne-o adresati deoarece este interesul nostru ca dumneavoastra sa fiti in cunostinta de cauza in momentul inchirierii unei masini.

Ganditi-va bine inainte de a va alege masina. Identificati nevoile dumneavoastra cu privire la deplasarea cu un autovehicul. Tineti cont de aspectul confortului si sigurantei, aspecte ce vi le garantam in principiu pentru orice masina pe care ati inchiria de la noi, dar la final va fi decizia dumneavoastra cu privire la masina aleasa. Stabiliti daca masina pe care urmeaza s-o inchiriati se preteaza scopului pentru care o inchiriati. Daca aveti o intalnire de afaceri si doriti sa va impresionati partenerii, va recomandam sa inchiriati un impunator Renault Fluence sau un Skoda Octavia. Daca preferati o berlina confortabila si avantajoasa ca pret, Ford Focus poate reprezenta o solutie.

Daca va doriti sa plecati intr-o vacanta cu familia si doriti sa luati si alti prieteni sau rude si sa fiti aproape pe tot parcursul drumului, dar masina pe care o detineti nu este suficient de incapatoare pentru numarul de persoane si bagaje, va recomandam un Dacia Logan MCV, o masina ce poate avea pana la 7 locuri si puteti aplica un portbagaj suplimentar deasupra masinii.

Daca va trebui sa va deplasati intr-o alta localitate decat cea de domiciliu si veti avea nevoie de o masina pentru a va desfasura in timpii prestabiliti activitatea, o masina de oras cu consum mic spre mediu este cea mai recomandabila solutie. Astfel, agentia noastra de inchiriere masini va pune la dispozitie masini precum Dacia Logan sau Skoda Fabia, Renault Clio, Hyundai Accent sau Kia Cee’d.

Agentia noastra de inchiriere masini va pune la dispozitie aceste masini si multe altele cu intentia de a satisface toate nevoile pe care clientii le-ar putea avea. Ne diferentiem fata de alti comeptitori prin entuziasm, profesionism, preturi competitive si consultanta eficienta.

 

Articole recomandate - Inchirieri masini, Romania.

Oferta Lunii

Masini de Inchiriat

Kia Ceed                               Incepand cu 22€/zi

Renault Fluence                           Incepand cu 25€/zi

Chevrolet Aveo                           Incepand cu 21€/zi

Skoda Fabia                               Incepand cu 20€/zi