• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Sambata 13 Aug 2022
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Skoda Fabia Combi, o alta masina spatioasa din flota noastra de inchirieri de masini

Skoda Fabia Combi

Modelul constructorului ceh poate fi achizitionat si in variantele berlina si Combi, ultima fiind o varianta mai spatioasa, preferata in general de catre familiile ce-si permit o singura masina si care le acopera necesitatile in materie de transport de zi cu zi cat si la ocazii speciale.

Asadar, vorbim de o varianta a modelului Fabia mai spatioasa in ceea ce priveste locurile pentru pasageri cat si pentru bagajele ce urmeaza a fi transportate. Fabia Combi este un model de referinta a clasei sale, datorita raportului calitate-pret cat si a consumului de combustibil. Nu va inselam daca va spunem ca Fabia Combi are cea mai variata gama de motorizare din clasa sa, clientii putand alege intre motoarele pe benzina precum cele de 1,2 1,4 si 1,6 cmc cat si motoarele pe benzina cu capacitate cilindrica asemanatoare.

Solutia inchirierii acestui automobil poate fi avantajoasa in cazul in care detineti un automobil ce nu indeplineste cerintele de spatiu atat pentru pasageri cat si pentru bagaje pentru un drum lung spre o destinatie de vacanta. Puteti alege acest model in scopul unei calatorii prin tara in cazul in care sunteti din afara tarii si doriti sa aflati cat mai multe despre tara noasta. Skoda Fabia Combi are tot ceea ce va trebuie, la costuri de inchirieri avantajoase.

Modelul oferit de firma noastra de inchirieri de masini este echipat cu un motor de 1,4 TDI, 70CP, un volum al portbagajului ce variaza intre 480 si 1460 de l. Consuma in regim urban/ extraurban/ mixt 6.0- 4.2- 4,8 l la 100 de km. Pretul de inchiriere variaza in functie de durata perioadei de folosinta. Astfel, pentru inchirierea pe durata unei saptamani, firma noastra de inchirieri de masini percepe un tarif de 23 de euro pe zi, 21 de euro pentru maxim 2 saptamani si 20 de euro pentru mai mult de 14 zile.

In cazul in care aveti in vedere achizitia unui asemenea model in viitorul apropiat, daca aveti nevoie de o masina mai spatioasa pentru o deplasare cu familia sau doriti sa vizitati tara noastra folosindu-va de o masina confortabila si spatioasa, la un pret accesibil, Solutia inchirierii modelului Skoda Fabia Combi poate fi solutia castigatoare.

Nu ezitati sa ne contactati cu privire la orice aspect legat de procesul de inchiriere a masinii. Noi va asiguram functionalitatea ireprosabila din punct de vedere tehnic al acesteia, la momentul predarii masina va avea rezervorul plin, in schimb, dumneavoastra trebuie sa va asumati cateva obligatii in ceea ce priveste utilizarea masinii si predarea sa in aceleasi conditii in care v-a fost livrata. Acestea sunt mici detalii pe care urmeaza sa le discutam la momentul incheierii contractului, dumneavoastra trebuie doar sa fiti interesati de inchirierea modelului. Cu siguranta, nu veti regreta alegerea facuta deoarece compania noastra de inchirieri de masini are ca scop satisfacerea nevoilor clientilor, propunandu-le in acelasi timp, solutii de inchiriere avantajoase din punctul de vedere al practicabilitatii si al costurilor de inchirere al modelelor, iar Skoda Fabia Combi este o masina ce se preteaza pentru cerintele drumurilor din Romania.

Blog - Inchirieri masini, Romania.