• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Joi 01 Dec 2022
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Renault Symbol, o masina pretabila pentru activitatile zilnice din flota noastra de inchirieri de masini

Renault Symbol

Renault Symbol este o masina de dimensiuni medii, prima versiune prezentata de catre constructorul francez in 1999 avand numele de Clio Symbol. Acum, Symbol este varianta salon a hatchbackului Clio, modelul trecand prin cateva restilizari in ceea ce priveste aspectul exterior in ultimii ani. Pietele tinta pentru acest model sunt cele din Europa de Est, in tari precum Romania, Bulgaria, Ucraina, Rusia, dar si in pietele din Tunisia, Algeria si statele din America Latina. Pe pietele din Europa Centrala mai poate fi intalnit si sub denumirea de Renault Thalia. Daca la inceputul erei Clio Symbol, modelul era produs in uzinele din Turcia, pentru a acoperi cererea din America Latina, Symbol este fabricat si in Argentina, la Santa Isabel.

Ca si caracteristici generale, Symbol prezinta urmatoarele dimensiuni: 4,2 m lungime, 1,6 m latime, 1,4 inaltime. Variantele de motorizari sunt diverse, in functie de dorintele clientului, insa cele mai populare motorizari sunt cele de 1,2 si 1,6 cmc, benzina si 1,5 cmc, diesel. In materie de siguranta, Symbol este echipat cu airbag la nivelul volanului penru sofer, airbag frontal pentru pasagerul din dreapta, airbag lateral din ambele directii.

Este o alegere buna pentru a fi inchiriata in cazul in care aveti nevoie de o masina practica.

Renault Symbol este o masina intalnita pe strazile din Romania, recunoscandu-i-se practicabilitatea si fiabilitatea. Este o masina pretabila pentru activitatile zilnice, de familie. Este o alegere buna pentru a fi inchiriata in cazul in care aveti nevoie de o masina practica pentru o perioada determinata, deoarece masina pe care o detineti are anumite probleme si astfel necesitatile dumneavoastra si a celor dragi sunt afectate. Puteti inchiria modelul Symbol de la firma noastra de inchirieri de masini cu incredere. Modelul nostru are un motor de 1,2 cmc, benzina, 75 CP, consuma in regim urban/ extraurban mixt 7,7- 5,5- 5,9 l la 100 de km. Are un volum al portbagajului de 506 l, deci poate transporta cu usurinta bagaje voluminoase precum genti de voiaj sau cumparaturi. Pretul de inchiriere al acestui model este de 24 de euro pe zi pentru maxim 7 zile inscrise in contract, 22 de euro pentru 2 saptamani, iar daca doriti s-o inchiriati pe o perioada mai indelungata, tariful perceput este de 21 de euro.

Suntem predispusi alegerilor in fiecare zi, in orice context. Depinde de dumneavoastra sa va identificati necesitatile in materie de transport auto, noi va expunem cateva criterii pe care sa le luati in considerare atunci cand faceti o alegere. In acest context, Symbol este o masina potrivita pentru nevoile de transport ale familiei dumneavoastra, volumul acceptabil al portbagajului permitandu-va sa depozitati volume mari de obiecte. Si dumneavoastra probabil stiti cam care sunt modelele de masini de familie prezente pe strazile tarii noastre. Puteti inchiria Symbol din curiozitatea, pentru a-I determina performantele si pentru a o compara cu alte modele. Daca doriti sa va schimbati autoturismul personal, solutia inchirierii pentru o scurta perioada de timp este benefica pentru alegerea pe care o veti face. Inchiriati Renault Symbol cu incredere de la agentia noastra de inchirieri de masini pentu orice ocazie.

Blog - Inchirieri masini, Romania.