• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Sambata 13 Aug 2022
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Renault Megane, o alta masina de familie eleganta din portofoliul nostru de inchirieri de masini

Renault Megane

Renault Megane Sport Tourer este una dintre cele mai apreciate masini ale constructorului francez. In esenta, Megane Sport Tourer este o masina de familie, avand o linie de motorizare variata pentru a acoperi cerintele clientilor. Este o masina ce poate fi folosita atat pentru activitatile zilnice, insa calitatile fata de alte modele si le arata atunci cand plecati la drumuri lungi, excursii sau deplasari pentru diverse scopuri, oferindu-va tot spatiul si confortul de care aveti nevoie.

Derivat din modelul de baza Megane, varianta Tourer este o alternativa a sedanului avand in linii mari aceleasi caracteristici in materie de motorizare sau consum, insa cu un aspect mai placut si un volum al portbagajului variind in functie de nevoile de depozitare.

Este o masina de dimensiuni mai mari fata de modelul original. Are 4,6 m lungime, 1,8 m latime si 1,5 m inaltime. Variantele sale de motorizare sunt cele de 1,4 cmc, 130 de CP si 1,6 cmc, 110 CP in ceea ce priveste motoarele pe benzina, in timp ce fanii unei motorizari diesel pot opta pentru motorul de 1,5 cmc, 110 CP.

Asadar, atuurile unui Megane Sport Tourer sunt urmatoarele: o masina cu un aspect foarte atragator, confortabila si un volum de incarcare impresionant, la care se adauga o linie de motorizare pe masura.

Daca sunteti din afara tarii, iar masina pe care o folositi de obicei trebuie sa indeplineasca aceste cerinte, Megane Sport Tourer este o alegere foarte buna. O puteti folosi atat dumneavoastra cat si partenerii dumneavoastra, daca veti fi insotit pe durata calatoriei in Romania. Se preteaza atat pentru intalniri business cat si pentru vizite in scop turistic. Veti regasi confortul si spatiul de care aveti nevoie. De asemenea, daca sunteti interesat de achizitionarea acestei masini in viitorul apropiat, inchirierea acesteia pentru o perioada in scopul testarii este o solutie buna pentru a va convinge singuri de avantajele pe care le ofera.

Societatea noastra de inchirieri de masini va ofera Megane Sport Tourer, cu un motor de 1,6 16V, benzina, 110 CP. Volumul portbagajului variaza de la 480 de l la 1600 de l, in cazul in care veti inclina locurile din spate. Consuma in regim urban/ extraurban/ mixt- 9,2- 5.6- 6,9 l la 100 de km. Poate fi inchiriata la pretul de 27 de euro pe zi pentru o perioada de maxim 7 zile, 24 de euro pentru 14 zile si 22 de euro pentru o perioada mai indelungata.

Megane Sport Tourer este o masina ce va va satisface pretentiile in materie de spatiu, confort, volum al portbagajului. Prezinta un consum decent, se comporta ireprosabil la drumurile lungi. Puteti inchiria aceasta masina daca aveti nevoie de un model mai spatios decat autoturismul propriu pentru a calatori impreuna cu familia. Puteti testa modelul cat doriti dumneavoastra daca sunteti interesati a-l achizitiona pe viitor sau pentru a-l compara cu alte modele din gama sa. Oricare ar fi necesitatea dumneavoastra, puteti apela cu incredere la varianta inchirierii autoturismului de la societatea noastra de inchirieri de masini.

Blog - Inchirieri masini, Romania.