• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Sambata 13 Aug 2022
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Renault Fluence, cea mai eleganta masina din portofoliul nostru de inchiriere de masini

Renault Fluence

Renault Fluence este succesorul modelului Megane. Obligati sa conceapa un nou model sedan, francezii au reusit sa creeze o masina eleganta, cu aspect business, avand o lungime de 4,62 metri, latimea de 1,81 m si inaltimea de 148 metri. Avem de-a face, asadar, cu o masina mai impunatoare decat Megane, cu un plus adus designului caroseriei si al elementelor interioare. Motorizarile le-a “mostenit” de la vechiul sedan, pietele careia i se adreseaza modelul fiind Turcia, Romania, Rusia, piete in care Megane a avut un mare succes. Fluence este recunoscut ca avand cel mai spatios interior si portbagaj din segmental sau, suficient pentru o familie obisnuita.

Asadar, daca sunteti in acest moment detinatorul unui Megane si doriti sa faceti un upgrade sau va doriti o masina de familie, confortabila si spatioasa, in cazul in care masina pe care o detineti este in reparatie, va recomandam sa inchiriati acest model de la societatea noastra de inchiriere de masini. Este o masina ideala pentru deplasari in vacante, escapade de weekenduri, etc. Modelul pe care vi-l punem la dispozitie are un motor de 1.6 cmc, 16V, benzina, 110 CP, cutie de viteze manuala in 5 trepte, acceleratie de la 0-100 de km in 11,7 secunde. Consumul urban/ extraurban/ mixt este de 8,8- 5,3- 6,5 l la 100 de km.  

Va recomandam sa inchiriati aceasta masina in cazul in care aveti o deplasare intarain interes de afaceri, masina va va asigura confortul la drum lung. Daca aveti nevoie de o limuzina spatioasa si acceptabila ca pret, in cazul in care sunteti din afara tarii, Solutia inchirierii unui Renault Fleunce este o alegere buna. Societatea noastra de inchiriere de masini va ofera acest model la un pret de inchiriere de 30 de euro pe zi, pe o perioada de pana la 7 zile, 27 de euro pentru o perioada de pana la 14 zile si 25 de euro pentru mai mult de 2 saptamani.

Renault este o marca de traditie in Europa si foarte populara pe piata din Romania. Modelele sale sunt in general bine receptionate de catre public, modelele sale sedan fiind arhiprezente pe strazile noastre si din Europa. Fluence este cea mai eleganta berlina a francezilor pana in acest moment, va da un plus de confort atat dumneavoastra cat si pasagerilor, iar interiorul va va surprinde prin material de calitate si un bord modern, dar usor de utilizat.

Nu stim daca Renault se numara printre preferintele dumneavoastra in materie de marci auto, insa modelul Fluence merita macar incercat. Daca sunteti deja detinatorul unui Renault si in cel mai bun caz, al unui Megane, va invitam sa incercati pentru o perioada versiunea imbunatatita al acestuia. Puteti folosi masina pentru a va deplasa prin tara in cadrul unor intalniri business, dar puteti in egala masura s-o folositi si daca va deplasati cu familia in afara orasului.

Renault Fluence este o masina eleganta, confortabila, sigura. Societatea noastra de inchiriere de masini va pune la dispozitie acest model pentru inchiriere la un pret correct, competitiv. Nu ezitati s-o inchiriati!


Blog - Inchirieri masini, Romania.

Oferta Lunii

Masini de Inchiriat

Kia Ceed                               Incepand cu 22€/zi

Renault Fluence                           Incepand cu 25€/zi

Chevrolet Aveo                           Incepand cu 21€/zi

Skoda Fabia                               Incepand cu 20€/zi