• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Sambata 13 Aug 2022
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Renault Clio 3 Estate, o masina de referinta din flota noastra de inchirieri de masini

Renault Clio Estate

Renault Clio Estate este o masina de referinta a clasei sale. Veti avea senzatia de un spatiu generos in interior, un portbagaj al carui volum permite transportul unor bagaje consistente, are un aspect atragator si un consum avantajos. Pentru confortul dumneavoastra, Clio Estate va ofera scaune incalzite in fata, dar si aer conditionat cu reglare automata. Motorizarile automobilului sunt avantajoase in ceea ce priveste raportul performanta-consum.

Daca am amintit in paragraful anterior despre avantajele liniei de motorizare, va informam ca autoturismul poate fi echipat atat cu motoare diesel, de 1.5 DCI, 75 CP cat si cu motoare pe benzina de 1,2 cmc, 75 CP. Clio 3 Estate este o masina practica, pretabila pentru orice drum si este recomandata in special familiilor care folosesc masina in toate scopurile si deplasarile posibile. Desigur, gama acestei clase de masini cuprinde si alte modele, insa Clio 3 Estate poate fi alegerea potrivita.

Fie ca va deplasati printarain diferite scopuri si aveti nevoie de un minim de confort la drumuri lungi, de asemenea, in cazul in care plecati cu familia intr-o destinatie de vacanta, aceasta masina va poate acoperi necesitatile, la costuri avantajoase. Daca masina pe care o detineti in prezent nu va satisface pretentiile si doriti o masina mai spatioasa, puteti inchiria Clio Estate pentru a-i testa performantele. Apelati cu incredere la agentia noastra de inchirieri de masini pentru a inchiria modelul pe durata dorita de dumneavoastra. Modelul nostru este echipat cu un motor de 1,4 cmc, 16V, benzina, 100 de CP. Consuma in regim urban/ extraurban/ mixt- 8,7- 5,4- 6,6 l la 100 de km. Volumul portbagajului este unul generos, asa cum mentionasem anterior, avand o capacitate volumica intre 439 si 1280 de l. Pretul de inchiriere al acestui model este de 23 de euro pentru o saptamana, 21 de euro pentru 2 saptamani si 20 de euro pentru o peioada mai indelungata.

In Romania, masinile de familie reprezinta categoria cea mai frecvent intalnita pe strazile noastre. Cum majoritatea familiilor prefer o masina ce acopera nevoile de spatiu, confort, consum avantajos si costuri de intretinere acceptabile, Renault Clio 3 Estate este o alegere pe care n-o veti regreta. Daca masina personala nu indeplineste cerintele dumneavoastra pentru o deplasare cu familia sau cu prietenii, inchirierea acesteia va poate solutiona problemele. Desigur, puteti avea anumite preferinte in ceea ce priveste marca, varianta de motorizare sau dotarile interioare. Clio 3 Estate are avantajul unei masini practice, economice ca si cost de inchiriere. Va recomandam acest model deoarece suntem siguri ca veti fi multumit din punctul de vedere al raportului calitate-pret. Dumneavoastra va puteti schimba optiunile in ceea ce priveste viitoarea masina a familiei dumneavoastra, veti constata ca si-a primit laudele pe merit.

Agentia noastra de inchirieri de masini este o companie noua pe piata inchirierilor de masini din Romania. Pasiunea pentru masini ne obliga sa identificam necesitatile clientilor si sa oferim solutii pentru orice tip de necesitate pe care o aveti. Nu ezitati sa inchiriati de la noi Renault Clio 3 Estate pentru o noua experienta de condus.

Blog - Inchirieri masini, Romania.