• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Sambata 13 Aug 2022
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Hyundai Accent, un model cat se poate de util din flota noastra de inchiriere de masini

Hyundai Accent

Hyundai Accent este o masina de traditie din clasa compactelor. Prima versiune a modelului coreean a fost prezentat publicului in 1994. Desi in 2000 producatorul i-a schimbat denumirea in Verna, la nivel mondial a fost retinuta sub denumirea de Accent. Modelul a fost comercializat sub numele de Hyundai Excel in Australia si Dodge Brisa in Venezuela si Hyundai Pony in Franta. Este o berlina accesibila ca pret, o masina de familie apreciata si raspandita la nivel global, prin urmare si in Romania. Accent nu este produsa numai in uzinele din Coreea de Sud, ci si in alte colturi ale lumii precum Egipt, Turcia, China, India, Filipine si Ucraina, pentru a acoperi cererea la nivel global.

Ca si caracteristici generale, modelul are o lungime de 4 m in variant hatchback si 4,2 m in variant sedan, latimea de 1,69 m si inaltimea de 1,47 m. Variantele sale de caroserie sunt cele de 4 usi in variant sedan si 3 usi in variant hatchback. Cele mai intalnite variante de motorizare sunt cele de 1.4 si 1.6 cmc, benzina si 1.5 cmc, diesel. La testul de siguranta efectuat de catre National Highway Traffic Safety Administration, modelul a avut o comportare acceptabila de catre experti, primind 5 stele atat pentru protectia soferului in cazul unui accident frontal cat si pentru protectia pasagerului din dreapta.

Din punct de vedere al utilitatii, Accent poate fi privita ca o masina de familie de clasa medie. Detinatorul acestei masini are, cel mai probabil, o familie, care depinde de aceasta masina pentru a-si indeplini nevoile zilnice de transport la serviciu sau la scoala. De asemenea, este o masina potrivita pentru deplasarea in afara localitatii de domiciliu, intr-o vacanta sau in vizite la rude sau prieteni din alte colturi ale tarii.

Compania noastra de inchiriere de masini va ofera posibilitatea inchirierii acestei masini. Modelul nostru este o berlina, echipata cu un motor de 1.4 benzina, 95 CP, capacitatea rezervorului este de 45 de l si un volum al portbagajului de 390 de l. Consuma in regim urban/ extraurban/ mixt- 8- 5,1- 6,2 l la 100 de km. Pretul de inchiriere variaza in functie de durata perioadei in care doriti s-o utilizati, astfel, pentru cel mult o saptamana pretul de inchiriere pe zi este de 24 de euro, pentru maxim 2 saptamani, 22 de euro si pentru o perioada mai indelungata, 21 de euro.

Prin urmare, Accent este o masina de clasa medie, cu un consum rezonabil. Poate fi utilizata pentru activitatile profesionale si familiale de zi cu zi, dar poate fi utilizata si in cazul unor calatorii in afara localitatii de domiciliu in diferite scopuri, avand alaturi familia sau prietenii. Puteti inchiria Accent din curiozitate, pentru a-l compara abilitatile cu alte masini din clasa sa sau pentru a va decide daca veti cumpara acest model in viitorul apropiat. Orice scop ar avea inchirierea acestei masini, compania noastra de inchiriere de masini v-o ofera cu placere la dispozitia dumneavoastra, pentru perioada dezirata. Hyundai Accent este o alegere buna in materie de pret, utilitate si confort.


Blog - Inchirieri masini, Romania.