• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Sambata 13 Aug 2022
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Ford Focus, un hatchback clasic din portofoliul nostru de inchirieri de masini

Ford Focus

Ford Focus nu este o necunoscuta pentru un cunoscator din lumea auto. Modelul lansat in 1998 a ajuns in prezent la cea de-a treia generatia, suferind pe parcurs diverse restilizari, adaptate noilor tehnologii. Insa esenta nu si-a schimbat-o. Ford Focus este un hatchback clasic, apreciat si vandut pe intreg cuprinsul mapamondului, fiind o prezenta obisnuita pe strazile din Romania. Ford Focus este considerat de catre revistele britanice de specialitate ca fiind una dintre cele mai bune masini din clasa sa, surclasand rivali europeni si asitatici.

Pentru a acoperi cererile la nivel global, Focus a investit in linii de productie in toate colturile lumii, modelul fiind fabricat, evident, in Statele Unite, Germania, Rusia, Thailanda si China. Cea mai raspandita varianta de motorizare a modelului este cea de 1,6 cmc, benzina. Cei dornici de mai multa putere pot opta pentru motoare de 2.0 cmc TDCi, de 140 de CP, insa, per total, Focus prezinta potentialilor client una dintre cele mai variate game de motorizari din industria auto.

Bestsellerul mondial, Focus, a fost supus unei restilizari reusite in 2008, mentinandu-i constant in randul vanzarilor pe segmentul sau. Focus este recunoscut pentru caracteristicile sale extraordinare privind tinuta de drum, usurinta de a fi condus, spatiul interior generos si bordul atractiv pe care-l afiseaza, mai ales dupa ultima restilizare pe care am mentionat-o anterior.

Daca sunteti curios in privinta performantelor masinii, daca doriti sa va convingeti de ce a fost cea mai vanduta masini la nivel mondial in primii ani dupa 2000, va punem la dispozitie acest model pentru a fi inchiriat. Focus-ul nostru este echipat cu un motor de 1,6 cmc, benzina, 74 CP, cutie manuala in 5 trepte, consuma in regim urban/ extraurban/ mixt- 8,7- 5,5- 6,7 l la 100 de km. Volumul portbagajului este, initial, de 385 de l, insa daca aveti nevoie de mai mult spatiu de depozitare, prin rabatarea banchetei din spate, obtineti un spatiu de depozitare de 1247 l. Pretul de inchiriere pentru o saptamana este de 27 de euro pe zi, 24 de euro pentru 2 saptamani si pentru o perioada mai indelungata, 22 de euro.

Focus este o alegere inspirata daca doriti atat pentru necesitatile de transport de zi cu zi ale dumneavoastra si a familiei, dar este o masina pretabila si cu o comportare ireprosabila si la drumurile lungi, cand plecati spre destinatii de vacanta sau mergeti in vizita la alte rude sau prieteni din alte localitati. Daca hatchback-ul pe care il detineti in prezent nu va multumeste sau daca luati in considerare achizitia pe viitor a unui autoturism din aceasta gama, Focus este un optiune pe care trebuie s-o luati in considerare. Convingeti-va personal de avantajele sale, comparati-o cu alta modele. S-ar putea ca Focus sa fie viitoarea masina a familiei, deoarece va veti convinge de avantajele sale privind raportul calitate-pret si din punct de vedere al consumului. Apelati cu incredere la agentia noastra de inchirieri de masini pentru inchirierea Ford Focus, un model de referinta a clasei sale si apreciat la scara globala.

Blog - Inchirieri masini, Romania.