• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Sambata 13 Aug 2022
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Fiat Albea, un model din clasa de mijloc din oferta noastra de inchirieri de masini

Fiat Albea

Fiat Albea este un model sedan de referinta pentru constructorul italian. Productia modelului a ajuns in cel de-al doilea stadiu, prima versiune a modelului producandu-se intre 2002 si 2006 in uzinele Fiat, din Turcia. Fiat Albea s-a impus pe piata romaneasca si este apreciata ca fiind o masina fiabila si performanta pentru nevoile clasei de mijloc. Este o masina eleganta, moderna, adaptabila tuturor nevoilor de transport ale unei familii, atat pentru oras cat si pentru drumurile lungi.

Fiat Albea vine cu cateva variante de motorizari interesante. Trebuie sa amintim de motoarele de 1.2 8V si 1.2 16V, benzina cat si puternicul 1.6 16V. Albea ofera o pozitie la condus ireprosabila, este spatioasa atat pentru pasageri, insa nici volumul portbagajului nu este de neglijat: 515 l, fiind un argument solid pentru clientii care vor o masina practica pentru o multitudine de evenimente.

Asadar, Albea este o masina pe care o puteti intalni des pe strazile tarilor din Europa de Est, fiind piata tinta a acestui model. Prin urmare, dupa cum probabil ati remarcat deja, Albea este o prezenta obisnuita si pe strazile din Romania, recunoscandu-i-se avantajele raportului calitate-pret. Albea este in esenta o masina de familie ce acopera nevoile de transport ale unei familii din clasa de mijloc. Este masina cu care iti lasi copiii la scoala apoi te duci la serviciu, pentru ca in weekend sa poti incarca linistit cateva bagaje voluminoasa pentru a merge la un gratar la iarba verde sau sa vizitati cateva obiective turistice aproape de zona unde locuiti.

Clasa masinilor sedan care au un pret mediu are mare concurenta pe piata din Romania, clientii fiind in situatia de a alege dintre o multitudine de modele care pot fi utilizate in conditiile mentionate mai sus. Daca sunteti interesat a achizitiona o astfel de masina, va invitam sa testati modelul pentru perioada pe care o considerati suficienta, de la compania noastra de inchirieri de masini. Modelul pe care vi-l punem la dispozitie este dotat cu un motor de 1.2 16V, benzina, 80 de CP, consum in arii urban/ extraurban/ mixt de 9,4- 5,7- 7.0 l la 100 de km. Pretul de inchiriere al acestui model este de 20 de euro pe zi pentru maxim o saptamana, 19 euro pentru maxim 2 saptamani si 18 euro pentru o perioada si mai indelungata.

Daca detineti un astfel de model, iar acesta se afla in reparatii pentru o scurta perioada, insa aveti nevoie de un vehicul pentru a va acoperi nevoile de transport, inchirierea acestei masini este o solutie avantajoasa. Daca sunteti curios asupra performantelor si comportarii masinii in comparatie cu alte modele din clasa sa, inchiriati cu incredere modelul de la compania noastra de inchirieri de masini. Daca sunteti din afara Romaniei si aveti nevoie de o masina practica pe durata sederii dumneavoastra, Fiat Albea este o solutie avantajoasa ca pret si confort. Fiat Albea este un model de referinta al clasei sale, al constructorului Italian, generand vanzari impresionante pe pietele careia i se adreseaza. Convingeti-va si dumneavoastra de abilitatile sale inchiriind de la compania noastra de inchirieri de masini.

Blog - Inchirieri masini, Romania.