• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Joi 18 Iul 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

De ce modelele Dacia sunt avantajoase in cadrul ofertelor de inchiriere masini

Modele Dacia

Dacia este o marca cu o explozie de vanzari in Europa de Vest, in special in Franta, Italia, Spania sau Germania. Occidentalii o privesc ca pe o masina practica, la un pret foarte avantajos. Raportul calitate pret comparabile cu oricare alt producator a fost principalul atu al constructorului dela Mioveni.

Paradoxal insa, Dacia nu are o imagine tocmai buna in ochii romanilor, dar, este in continuare in topul popularitatii in tara noastra. Aceasta imagine este gresit alimentata de putinele facilitati pe care le ofera Dacia in comparatie cu alti constructori. Multi nu vor sa inteleaga ca Dacia are un anumit profil al clientilor, iar acestia se identifica perfect cu facilitatile si pretul modelelor Dacia.

Dacia Logan este, conform datelor statistice, cea mai inmatriculata masina din Romania. Alt model Dacia popular este Logan MCV, un break ce poate avea pana la 7 locuri pentru a putea fi suficient de incapator atat pentru familiile numeroase cat si pentru transportul oricaror obiecte. Din 2010 Dacia a prezentat publicului cel mai accesibil SUV, Duster, un model ce s-a impus rapid in topul vanzarilor, constructorul abia facand fata comenzilor venite de la clienti. Duster a fost apreciat de catre criticii din lumea auto, dand dovada de calitati offroad.

Atat modelul Logan, Logan MCV si Duster sunt disponibile in flota noastra de inchiriere masini pentru a fi inchiriate.

Dacia Logan berlina, este o masina clasica conceputa nevoilor unei familii din clasa de mijloc. Este o masina pentru deplasarea la serviciu, de dus copiii la scoala, dar si pentru deplasari in afara orasului. In cazul in care dumneavoastra aveti o problema cu masina personala si este in service pentru cateva zile sau saptamani si aveti nevoie de o masina pentru a va desfasura indatoririle de servici sau familiale, Dacia Logan este o solutie foarte buna. Aceasta poate fi inchiriata de la agentia noastra de inchiriere masini la un pret intre 20 si 18 euro, in functie de durata in care veti utiliza masina. Este o buna ocazie, in cazul in care detineti o alta marca decat cea autohtona, sa incercati, macar pentru cateva zile, fiabilitatea masinii si sa stabiliti daca v-ati creat o impresie adevarata sau falsa despre marca autohtona.

Daca aveti o familie cu multi copii, sau aveti o mica afacere si aveti nevoie sa transportati diverse marfuri si masina de care va foloseati de obicei are momentan probleme, puteti inchiria de la compania noastra de inchiriere masini Logan MCV, un break cu o capacitate a portbagajului de 50 de l.

Duster este o masina care cu siguranta va va surprinde. Va recomandam sa inchiriati un Duster macar pentru a testa un SUV romanesc. In cazul in care doriti sa plecati intr-o escapada de weekend la munte, doriti sa luati mai multi prieteni si aveti nevoie de spatiu pentru bagaje, Duster o sa va impresioneze prin asigurarea acestor facilitati. Puteti inchiria un Duster de la agentia noastra de inchiriere masini la pretul de 40 de euro pe zi pe o perioada de pana la o saptamana, pretul scazand pentru o durata de inchiriere mai indelungata.

Blog - Inchirieri masini, Romania.

Oferta Lunii

Masini de Inchiriat

Kia Ceed                               Incepand cu 22€/zi

Renault Fluence                           Incepand cu 25€/zi

Chevrolet Aveo                           Incepand cu 21€/zi

Skoda Fabia                               Incepand cu 20€/zi