• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Duminica 10 Dec 2023
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Dacia Logan MCV, o masina practica din portofoliul nostru de inchiriere de masini

Dacia Logan MCV

In 2005, Dacia prezenta publicului masina ce avea sa conduca la o schimbare totala a constructorului roman, preluat de francezii dela Renaultin 1999. Nimeni nu-si imagina impactul pe care acest model ar urma sa-l aiba asupra vanzarilor in Romania, cu atat mai putin in Europa Centrala si Occidentala. Un an mai tarziu, in 2006, la salonul auto dela Paris, a fost lansata Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle). 

Aceasta este versiunea Station Wagon al modelului Logan sedan, amplificand si mai mult impactul pozitiv asupra noii imagini Dacia. Logan MCV se remarca prin spatiul generos din interior, fiind conceput pentru familiile cu cel putin 2 sau 3 copii. Astfel, daca sunt utilizate scaunele rabatabile din spatele bachentei, se poate ajunge la 7 locuri (2+3+2). Volumul portbagajului este si el impresionant; daca se utilizeaza al treilea rand de scaune, capacitatea portbagajului este de 700 de litri, in timp ce in cazul de nefolosinta al ultimului rand, capacitatea de stocare atinge impresionanta cifra de 2350 litri.

Cu ce v-ar putea fi de folos Dacia Logan MCV? Este o masina practica, nu impresioneaza prin puterea motorului, finisajele de exceptie intalnite la marcile de lux, dar este o masina pe care te poti baza in orice imprejurare, lucru pe care nu-l putem admite despre vreo alta masina germana, cu tapiterie din piele, insertii demahonpe bord si alte detalii menite sa-ti scoata banii din buzunar. Nu, Dacia Logan MCV are tot ce-i trebuie in bord si nimic mai mult. Prototipul soferului de Logan MCV este acel sofer care nu da atentie micilor detalii, este mereu ocupat cu afacerea sa, cu nevoile familiei, cu deplasarea zilnica dintr-un punct in altul, fara a epata, fara a deranja fonic cu caii putere a masini sau cu cine stie ce piesa comerciala dintr-un subwoofer de slaba calitate. Soferul de Logan MCV se deplaseaza cu familia sau prietenii impreuna in excursii, se bazeaza foarte mult pe spatiul generos al portbagajului si pe numarul mare de locuri. Isi face aprovizionarea magazinului cu acest vehicul, cara tot felul de unelte si alte obiecte utile casei sau in interes de serviciu.

Multi dintre noi ne regasim in aceasta descriere, iar firma noastra de inchiriere de masini va ofera cu placere acest model spre inchiriere, daca aveti nevoie de o masina practica in scopurile mai sus mentionate. Modelul nostru are un motor de 1,5 cmc, diesel, 5 locuri, cu posibilitatea maririi la 7 locuri datorita scaunelor rabatabile din spatele banchetei; 70 de CP, consum urban/ extraurban/ mixt de 6,2- 4,8- 5,3 litri la 100 de km. Pretul inchirierii acestui monovolum este de 20 de euro pentru o perioada de maxim 7 zile, 19 euro pentru maxim 2 saptamani si 18 euro pentru mai mult de 14 zile.

In cazul in care aveti nevoie de o masina spatioasa pentru transport intr-o anumita perioada sau va doriti sa plecati intr-o excursie cu mai multe persoane, neavand la dispozitie o masina suficient de spatioasa, sau pur si simplu doriti sa testati LOGAN MCV pentru a va decide daca veti achizitiona un asemenea model, inchirierea acestuia de la firma noastra de inchiriere de masini este cea mai buna solutie. 

 

Blog - Inchirieri masini, Romania.

Oferta Lunii

Masini de Inchiriat

Kia Ceed                               Incepand cu 22€/zi

Renault Fluence                           Incepand cu 25€/zi

Chevrolet Aveo                           Incepand cu 21€/zi

Skoda Fabia                               Incepand cu 20€/zi