• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Duminica 10 Dec 2023
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Dacia Logan, cea mai populara masina romaneasca prezent si in oferta noastra de inchiriere de masini

Dacia Logan

Constructorul roman cu sediulla Mioveni, Dacia, a fost preluat in anul 1999 de catre Renault, una din cele mai populare marci auto din Europa. Atunci, sperantele romanilor s-au indreptat catre investitiile pe care francezii le vor face pentru a produce in uzina noi modele pentru ca Dacia sa ajunga la standardele de calitate ale celorlalti competitori europeni. Dupa ani de investitii in retehnologizare si dupa multe dezbateri in privinta designului noilor modele, in pe 2 septembrie 2004, la salonul auto dela Paris, a fost dezvaluita noua berlina Dacia, denumita Logan.

Nici un expert al lumii auto nu a crezut in amploarea impactului pe care aceasta masina, aparent modesta, il va avea asupra vanzarilor berlinelor de pret mediu nu numai in Romania, ci si in intreaga Europa. In 2007, Dacia a raportat vanzari de 230 473 de modele Logan, dintre care 128. 411 find exportate. Dacia Logan a ajuns una dintre cele mai raspindite masini din Romania, accesibilitatea ca pret si practicabilitatea acesteia fiind principalele atuuri ce au convins sute de mii de clienti s-o achizitioneze.

Dacia Logan nu impresioneaza printr-un design sportiv sau o linie de motorizare care sa starneasca interesul pasionatilor de cai putere. Dacia Logan este masina soferului pentru care deplasarea cu masina este o necesitate, o activitate cotidiana, banala, nu concepe a se deplasa la serviciu sau in oras cu diverse treburi fara a se folosi de masina. Daca va avea de transportat bagaje cu cumparaturi pentru familie, sau sa aibe loc suficient pentru 2-3 valize de haine atunci cand pleaca intr-o vacanta, el va sti caLoganeste masina potrivita, iar pentru toate aceste activitati plateste un pret minim atat pentru consumul de carburant cat si pentru intretinerea acesteia.

In cazul in care detineti un Logan, care in acest moment este in reparatie si aveti nevoie de o masina pe o perioada scurta pentru a va desfasura necontenit activitatile, compania noastra de inchiriere de masini va pune la dispozitie pentru inchiriere un model de 1.4 cmc, benzina, 75 CP, cu un consum urban extraurban/ mixt de 9,6 -5,4- 7.0 litri la 100 de km, la preturile de 20 de euro pe zi pentru 7 zile, 19 euro pentru 14 zile si 18 euro pentru o perioada mai mare de 14 zile.

Berlina are mare cautare si in strainatate, iar francezii dela Renault au cautat sa profite de avantajele pretului acestei masini, asociindu-se cu alti constructori pentru a produce si livra Loganul si pe alte piete mari din lume. Astfel, pe langa fabrica dela Mioveni, Dacia mai este produsa si in Maroc, la Marrakechsi in alte uzine din India, Iran, Africa de Sud, Brazilia si Columbia. In Brazilia, masina poate fi gasita sub numele de Renault Logan, in Mexic, sub denumirea de Nissan Aprio, iar in India sub numele de Mahindra Renault Logan.

Dacia Logan este una dintre cele mai solicitate masini pentru a fi inchiriate intara, chiar si in regim de taxi. Noi speram ca dumneavoastra sa va puteti realiza activitatile cotidiene cu succes utilizand aceasta masina.

Blog - Inchirieri masini, Romania.

Oferta Lunii

Masini de Inchiriat

Kia Ceed                               Incepand cu 22€/zi

Renault Fluence                           Incepand cu 25€/zi

Chevrolet Aveo                           Incepand cu 21€/zi

Skoda Fabia                               Incepand cu 20€/zi