• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Joi 18 Iul 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Citroen C1, un mini din oferta noastra de inchiriere de masini

Citroen C1

Citroen C1 este o masina reprezentativa pentru clasa “City Cars”. Modelul, ansamblat in fabrica din Kolin, Cehia, are o lungime de 3,43 m, o inaltime de 1,46 m si o latime de 1,63 m, incadrandu-se in mod ideal in clasa masinilor cu dimensiuni reduse, ale caror menire este deplasarea dintr-un punct in altul in marile orase aglomerate ale lumii.

Citroen C1 a fost prezentat prima data in 2005 la salonul auto dela Geneva, producatorii modelului atingandu-si tintele de vanzari in 2009, inregistrand o cifra de 117.000 de unitati vandute in intreaga lume, in timp ce in 2010 s-au vandut 105.000 de modele. Citroen C1  are doar doua motorizari: 1.0 12V, benzina, 67 CP, 158 km/h viteza maxima, iar a doua varianta este motorul de 1,4 cmc, diesel, 54 CP, viteza maxima de 154 km/ h. Fiecare varianta de motorizare este incorporata atat in modelul cu 3 usi cat si in modelul cu 5.

Surprinzator pentru o masina deloc impunatoare, Citroen C1 a avut rezultate notabile la testele de siguranta Euro NCAP. Astfel, modelul frantuzesc a primit 4 din 5 stele la protectia adultilor si la fel 4 din 5 stele pentru protectia copilului si numai 2 stele pentru protectia pietonilor.

Dupa cum va spuneam, Citroen C1 este o masina de oras, usor de manevrat si de strecurat cu ea prin traficul de dimineata, in timp ce va deplasati spre serviciu. Un alt avantaj al dimensiunilor acestei masini este faptul ca nu veti avea nevoie de un spatiu mare pentru a o putea parca si dupa cum stiti, lipsa locurilor de parcare reprezinta o problema globala, cu atat mai mult inRomania. Avantajele utilizarii unei astfel de masini in activitatea profesionala de zi cu zi sunt evidente, in plus, consumul de carburant este foarte redus in comparatie cu orice alta berlina de familie.

Daca doriti sa va convingeti de avantajele unei masini din aceasta clasa, in comparatie cu o berlina clasica, puteti inchiria Citroen C1 de la societatea noastra de inchiriere de masini. Prin serviciul nostru de inchiriere masini va punem la dispozitie modelul de 1.0 cmc, benzina, cutie de viteza manuala in 5 trepte, 68 CP, consum urban/ extraurban/ mixt de 5,5- 3,9- 4,5 l la 100 de km. Costul inchirierii acestei masini este de 20 de euro pe zi pentru o perioada de maxim o saptamana, 19 euro pe zi pentru o perioada de maxim 2 saptamani si 18 euro pentru mai mult de 14 zile.

Puteti apela cu incredere la aceasta masina pentru a va deplasa in oras, la costuri reduse, daca aveti o problema cu masina personala sau daca va trebui sa va relocati pentru o perioada de timp in interes de serviciu sau din motive personale. Sau, dupa cum am mai spus, o puteti inchiria macar din curiozitate pentru a testa avantajele unei masini de dimnensiuni reduse intr-un oras cu un trafic infernal. Specialistii din lumea auto apreciaza ca aceasta clasa a masinilor de oras va avea o pondere din ce in ce mai mare pentru a rezolva problema locurilor de parcare si a noxelor din atmosfera ce sufoca marile orase. Majoritatea masinilor City Cars ale viitorului vor fi modele hybrid sau 100% electrice.

 

Blog - Inchirieri masini, Romania.

Oferta Lunii

Masini de Inchiriat

Kia Ceed                               Incepand cu 22€/zi

Renault Fluence                           Incepand cu 25€/zi

Chevrolet Aveo                           Incepand cu 21€/zi

Skoda Fabia                               Incepand cu 20€/zi