• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Joi 18 Iul 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Chevrolet Spark, o masina ideala de oras din flota noastra de inchiriere de masini

Chevrolet SparkStrazile din tara noastra au devenit neincapatoare pentru numarul urias de masini. Majoritatea infrastructurii stradale, gandita si ramasa aceeasi inca de pe vremea epocii comuniste, nu a fost gandita pentru traficul a zeci de milioane de masini. Din pacate, dupa caderea regimului communist, autoritatile au avansat foarte greu cu proiectele de infrastructura stradala, astfel in marile orase ale Romaniei o problema cu care soferii se confrunta zi de zi este lipsa locurilor de parcare. S-a ajuns pana intr-acolo incat benzile de circulatie al marilor bulevarde sa fie transformate involuntar in locuri de parcare longitudinali pentru locuitorii blocurilor aflate pe acele strazi. Insa aceasta problema o au nu numai romanii, ci si alte tari care se preocupa in permanenta de amenajarea de parcari si fluidizarea traficului.

Soferii gasesc o solutie rezonabila acestei probleme in utilizarea unor masini de dimensiuni mici, cu consum redus, care nu necesita un spatiu mare pentru parcare. Printre aceste masini se numara si Chevrolet Spark, produsa de compania coreeana GM Koreea. Defapt, Chevrolet Spark este vechiul Daewoo Matiz, o masina ce s-a vandut in foarte multe unitati pe piata din Europa Centrala si de Est.

Chevrolet Spark respecta caracteristicile unei masini de oras. Cu un motor de doar 0.8 cmc, 51 de CP, pe benzina, realizeaza un consum urban/ extraurban/ mixt de 6.9- 4.2- 5.2 l la 100 de km. Volumul portbagajului este de doar 180 de l, deci nu va bazati ca veti putea pune mai mult de o geanta cu haine.

Compania noastra de inchiriere de masini va ofera acest model la pretul de inchiriere pe zi de 19 euro pe zi pentru o perioada de 7 zile, 18 euro pe zi pentru o perioada de pana in 2 saptamani si 17 euro pentru mai mult de 3 saptamani. Puteti apela cu credibilitate la servicul nostru de inchiriere de masini pentru a inchiria aceasta masina daca autoturismul personal al dumneavoastra se afla in reparatie si aveti nevoie de o deplasare rapida prin oras la costuri reduse sau o puteti inchiria in cazul in care trebuie sa va deplasati intr-un alt oras decat cel de domiciliu pe o perioada scurta in interese personale sau profesionale, la un cost si un consum de carburant redus.

Masinile mici, asa-numitele masini de oras vor juca un rol important in viitorul industriei auto, din ce in ce mai multi producatori mizand pe astfel de masini cu motorizari hybrid sau 100% electrice. Daca veti alege aceasta masina din portofoliul nostru de inchiriere de masini veti putea bucura de avantajele reprezentate de costul redus al chiriei si al utilizarii carburantului. In concluzie, foarte pe scurt putem afirma ca Chevrolet Spark este o masina ce va duce din punctul A in punctul B, fara a va face mari probleme cu parcarea ei.

 

Blog - Inchirieri masini, Romania.

Oferta Lunii

Masini de Inchiriat

Kia Ceed                               Incepand cu 22€/zi

Renault Fluence                           Incepand cu 25€/zi

Chevrolet Aveo                           Incepand cu 21€/zi

Skoda Fabia                               Incepand cu 20€/zi