• Din portofoliul nostru de inchirieri masini fiecare piesa poate fi considerata o oferta speciala deoarece toate masinile noastre dispun de cateva caracteristici avantajoase. Astfel unele au un consum extrem de redus cum ar fi de exemplu Chevrolet Spark sau Citroen C1 iar altele sunt extrem de elegante si practice cum ar fi de exemplu Renault Fluence sau Skoda Octavia. Dar ca sa puteti alege cea mai potrivita masina pentru nevoile dumneavoastra va invitam sa consultati intreaga noastra flota de masini de inchiriat.

Oferte Speciale
Duminica 10 Dec 2023
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
DeliciousDiggFacebookGoogle BookmarksStumbleuponTechnoratiTwitterLinkedIn

Chevrolet Aveo, o alta masina cu consum redus din flota noastra de inchirieri de masini

Chevrolet Aveo

Chevrolet Aveo este o masina din clasa compacta produsa de catre GM Daewoo in Coreea de Sud, subsidiara a General Motors. Productia modelului a inceput in anul 2002 is in prezent este disponibila in 120 de tari din intreaga lume, sub mai multe denumiri, in functie de colaborarile si interesele constructorului. Disponibila atat in varianta sedan cat si hatchback, Aveo mai poarta si alte denumiri in lume precum Chevrolet Kalos, Daewoo Kalos, Holden Barina, Suzuki Swift sau ZAZ Vida. Conceptul Aveo a fost prezentat la salonul Auto dela Paris, in 2000, de atunci coreenii dezvoltand trei generatii de autoturisme. Pentru varianta in 4 usi sedan a modelului cele mai populare variante de motorizari sunt cele de 1.2, 1.4 si 1.6 cmc.

Pana la lansarea modelului Cruze, Aveo a fost cea mai vanduta masina Chevrolet in intreaga lume. Asta si datorita practicabilitatii modelului coroborata cu imaginea pe care marca o are mai ales in Statele Unite si in Asia.

Fie ca este folosita pentru deplasarea in oras, la serviciu, sau in weekend pentru a parcurge drumurile rurale, Aveo este o masina pe care te poti baza, avand avantajul unui consum redus in comparative cu alte modele din clasa sa. Aveo a fost creat pentru a oferi un dinamism aparte condusului unei masini de clasa medie. In Europa de Sud Est, masinile de clasa medie, sedan, joaca un rol important pentru marea majoritate a familiilor, mai ales pentru cele care detin o singura masina cu care isi desfasoara activitatile zilnice. In acest context, putem afirma si despre Aveo ca are o oarecare popularitate in Romania.

Agentia noastra de inchirieri de masini va pune la dispozitie modelul Aveo sedan de 1.4 cmc, benzina, 94 CP, consum urban/ extraurban/ mixt de 8,9- 5,4- 6,7 l la 100 de km. Volumul portbagajului este de 400 de l, ceea ce-i defineste practicabilitatea si utilitatea pentru o familie cu o singura masina pentru a-si acoperi nevoile  de a transporta obiecte voluminoase. Pretul de inchiriere al acestui model variaza in functie de perioada in care doriti sa utilizati masina. Astfel, pentru o saptamana veti plati 24 de euro pe zi, pentru 2 saptamani veti plati 22 de euro si pentru o perioada mai indelungata, 21 de euro.

De ce sa inchiriati Aveo ? Stim cu totii ca in tara noastra cele mai rulate masini pe strazile noastre sunt masinile ce acopera nevoile de spatiu pentru o familie de clasa mijlocie, la un consum cat mai redus si performante acceptabile ale motorului. Sunt o multitudine de pareri in ceea ce priveste masina ideala pentru o familie obisnuita. Noi va oferim varianta testarii acestui model pentru a-i evalua capacitatile. In cazul in care aveti nevoie de o masina sedan economic pe o perioada scurta, in timp ce rezolvati problemele masinii personale, Aveo va poate asigura backup-ul pentru a nu va fi afectate activitatile zilnice, testand in acelasi timp un alt model din aceeasi clasa ce v-ar lasa o impresie buna si astfel poate veti lua in considerare pe viitor achizitionarea unui asemenea model.

 

Blog - Inchirieri masini, Romania.

Oferta Lunii

Masini de Inchiriat

Kia Ceed                               Incepand cu 22€/zi

Renault Fluence                           Incepand cu 25€/zi

Chevrolet Aveo                           Incepand cu 21€/zi

Skoda Fabia                               Incepand cu 20€/zi